sâmbătă, 6 martie 2010

POSSESSION 2-acum pe MOVIES ADDICTS la sectiunea filme

TRAILLER AICI

vineri, 5 martie 2010

GAME ON->S-A DESCHIS PAGINA DE JOCURI

De astazi sectiunea jocuri este deschisa.Va astept si acolo, pagina fiind deschisa oricarei propuneri,sugestii.GAME ON!

joi, 4 martie 2010

THE HANGOVER

Una din cele mai bune comedii ale anului 2009 este acum pe "Movies Addicts".Il recomand tuturor care nu l-au vazut.Asezati-va comod in fotolii si dati play...de buna dispozitie se va ocupa filmul.
VIZIONARE PLACUTA!!!

marți, 2 martie 2010

TRAILERE FILME PROPUSE PENTRU VOT

CASINO:THE SPY NEXT DOOR:THE MAN WHO STARE AT GOATS:

duminică, 28 februarie 2010

ASTAZI PE MOVIES ADDICTS-FILM ROMANESC(BINECUVANTATA FI INCHISOARE)

"BINECUVANTATA FI INCHISOARE" un film romanesc pe care marturisesc ca nu l-am vazut inca,urmand sa ma uit si eu odata ce l-am postat.Va astept cu pareri...Vizionare placuta!
www.cinemagia.ro spune: Filmul, bazat pe fapte reale, ne poarta in Romania sfarsitului anilor 1940 si inceputul anilor 1950, o Romanie stalinista unde regimul la putere incepe prigoana impotriva propriului neam si propriei credinte. Nicoleta, o tanara intelectuala romanca este arestata. Crima sa este dubla: ea face parte dintr-un partid politic de opozitie si este nepoata pe linie materna a lui Iuliu Maniu. In prima perioada a detentiei la Malmaison, eroina este interogata si torturata pana la extenuare, pana aproape de acea granita nevazuta intre viata si moarte. Regasindu-se singura in fata acestei insuportabile si interminabile suferinte, cand nimeni si nimic nu mai lasa sa se intrevada vreo speranta, Nicoleta descopera in adancurile misterioase ale firii puterea credintei. Intalnirea cu Dumnezeu ii da eroinei libertatea interioara si curajul sa se opuna si sa reziste monstruozitatii anchetatorilor. Ea reuseste sa-si apare nu numai convingerile politice ci si pe cele religioase. Cand suferi pana la limita suportabilului "poti sa mori sau poti sa-l gasesti pe Dumnezeu". Dar, din momentul cand Dumnezeu apare in viata celei care sufera, forta ei este fara margini... Dupa trei luni, Nicoleta este transferata la inchisoarea din Mislea, unde devine un exemplu de rezilienta si devotare pentru detinute. De acolo, ea este transferata la canalul Dunare-Marea Neagra... Dupa patru ani de detentie, este eliberata fara a fi niciodata judecata. Aceasta perioada grea de incercare nu a facut decat sa o transforme in figura de frunte a rezistentei si jertfei crestine romanesti si, prin extrapolare, a jertfei crestine universale.