marți, 2 februarie 2010

DAYBREAKERS

Asa cum am promis a venit randul lui DAYBREAKERS sa fie luat la "puricat".Sincer astept cu nerabdare sa il vad si promisiunea mea este ca in curand il veti putea viziona si dumneavoastra chiar aici pe blog.
Deocamdata trebuie sa ne facem macar o parere despre ce ar putea sa ne ofere acest film.Din prima ne putem da seama ca are un cast de exceptie:Willem Dafoe, Sam Neill, Ethan Hawke...pff misto nu? Regia este semnata de Peter Spierig, Michael Spierig.Daca nu va zic nimica inca aceste nume va zic eu la ce au mai lucrat si cu siguranta o sa ii recunoasteti:Undead / Morţii vii , The Big Picture.Sincer nici eu nu ii stiam pana nu m-am interesat, cu toate ca am vazut filmele lor.
Despre ce e vorba in film?...Ei bine suntem în 2019. O epidemie misterioasă a atacat Pământul, transformând majoritatea populaţiei în vampiri. Oamenii sunt acum o specie pe cale de dispariţie, transformaţi în pradă pentru hrana vampirilor de care sunt forţaţi să se ascundă.Parerea mea e ca nu iese din tiparul filmelor cu vampiri/zombies,dar cu siguranta protagonistii ne vor face sa uitam de rutina si sa stam in fotolii timp de 98 de minute cu sufletul la gura...sau cu mana dupa gatul iubitei(in functie de posibilitati :) )
Ca final de rewiew, incadrez filmul la un "must have" al cinematografiei, urmand sa ii acord o nota finala dupa vizionare.
STATI CU OCHII PE "MOVIES ADDICTS" SI IN CURAND VETI PUTEA URMARI FILMUL CHIAR AICI

luni, 1 februarie 2010

RECOMANDAREA SAPTAMANII-SHERLOCK HOLMES

Un film asteptat de toata lumea.Batranul Sherlock Holmes revine in forta sub ecranizarea lui Guy Ritchie.Se respecta tiparul misterelor cu care eram obisnuiti,cand e vorba de detectivul Sherlock.
Sherlock Holmes şi-a construit reputaţia dezlegând cele mai încâlcite enigme. Cu ajutorul doctorului John Watson, colaboratorul său de încredere, renumitul “detectiv consultant” a devenit indispensabil pentru descoperirea infractorilor de orice fel, bazându-se fie pe puterea sa de observaţie, pe deducţia sa infailibilă, fie, la nevoie, pe forţa pumnului.
Dar acum, deasupra Londrei se adună norii unei ameninţări cu care Holmes nu s-a mai confruntat până acum…dar pe care abia o aşteaptă.Mai multe descoperiti voi vizionand filmul.Eu ii acord nota 8.5/10, ramanand placut impresionat, de accea NU RATATI SUB NICI O FORMA filmul!!!

WHEN IN ROME

Dupa multe filme SF, actiune, groaza, e timpul pentru o comedie romantica.Ocupanta locului 3 din Box Office USA imi atrage imediat atentia.Veti vedea de ce spun acest lucru.Daca si filmul este la fel de savuros ca si traillerul inseamna ca am descoperit cu adevarat o comedie buna pentru intreaga familie.
Urmariti imaginile ce urmeaza!

EDGE OF DARKNESS (filmul de pe locul 2)

Mel Gibson revine in thrillerul Edge of Darkness, ocupand in aceasta saptamana locul 2 in box office USA.
Recomand filmul ca fiind perfect pentru o seara de luni, atunci cand vrei sa te relaxezi dupa o zi plina de munca.Deci vizionare placuta!