miercuri, 24 martie 2010

COP OUT

Daca va era dor de un film gen "Bad boys", ei uite ca a aparut unul...COP OUT.Bruce Willis, Tracy Morgan sunt protagonistii principali ai acestui film,dar cu siguranta nu trebuie uitat Sean William Scott,care are un rol ceva asemanator ca si in filmul care l-a consacrat "American Pie".Am ras copios pe tot parcursul intamplarilor celor 2 politisti, asa ca il recomand tuturor acordandu-i nota 9/10.

TRAILER

duminică, 21 martie 2010

SHUTTER ISLAND

Shutter Island-"un film bun pana la urma".De ce zic "pana la urma?" Pentru ca pana la jumatatea filmului am inclinat sa zic ca e un film slab, de rutina, un film din categoria filmelor la care te uiti la trailer si zici "wow tare filmul trebuie sa il vad" iar la sfarsit zici "naspa, dezamagitor,varza, ma asteptam la mai mult".Dar dintr-o data, pe cand esti aproape de a inchide BS PLAYERUL,fiind hotarat sa si stergi filmul, se schimba ceva...devine interesant, se intoarce totul "cu susul in jos" si te asezi inapoi in fotoliu: "Ma parca imi place filmul".Mai mult nu zic, va las pe voi sa descoperiti iar la sfarsit sa imi ziceti daca si voi ati patit la fel ca mine.Nota mea pentru acest film este 8/10, unii reprosandu-mi binenteles ca sunt prea indulgent.

TRAILLER:

miercuri, 17 martie 2010

Brooklyns Finest (recomandarea saptamanii)

Sub nici o forma nu trebuie sa ratati acest film.Sunt adunati o multime de actori cunoscuti, care cu siguranta o sa va tina in fata monitorului tot filmul.MOVIES ADDICTS propune acest film acordandu-i titlul de "recomandarea saptamanii".
CAST: Richard Gere,Don Cheadle,Ethan Hawke,Wesley Snipes, Vincent D'Onofrio,
Brian F. O'Byrne.Personal eu ii acord nota 8/10.Nu ramane decat sa il vedeti si voi si sa "va dati cu parerea".

TRAILER 

 

miercuri, 10 martie 2010

MUSIC ON !

Acum puteti vizita si pagina de muzica a siteului unde puteti sa vizionati videoclipuri noi vechi de toate genurile

marți, 9 martie 2010

ASTAZI LA SECTIUNEA FILME

Azi voi face eforturi mai mari pentru ca vreau sa va ofer o dubla surpriza.La sectiunea filme veti putea urmari decernarea oscarurilor de anul acesta si filmul "The hurt locker".Deci ramaneti cu ochii pe MOVIES ADDICTS daca sunteti curiosi de ce s-a intamplat duminica noaptea.

duminică, 7 martie 2010

Comenturi la filme

Din cauza unor inconveniente tehnice nu veti putea comenta filmele la sectiunea "FILME", asadar o sa va rog sa postati parerile voastre pentru fiecare film in parte pe pagina principala dupa trailerul fiecaruia.
Va multumesc si daca voi putea rezolva aceasta problema va voi anunta imediat.
Vizionare placuta in continuare pe MOVIES ADDICTS.

SPY NEXT DOOR-la sectiunea filme

Trailer aici:

sâmbătă, 6 martie 2010

POSSESSION 2-acum pe MOVIES ADDICTS la sectiunea filme

TRAILLER AICI

vineri, 5 martie 2010

GAME ON->S-A DESCHIS PAGINA DE JOCURI

De astazi sectiunea jocuri este deschisa.Va astept si acolo, pagina fiind deschisa oricarei propuneri,sugestii.GAME ON!

joi, 4 martie 2010

THE HANGOVER

Una din cele mai bune comedii ale anului 2009 este acum pe "Movies Addicts".Il recomand tuturor care nu l-au vazut.Asezati-va comod in fotolii si dati play...de buna dispozitie se va ocupa filmul.
VIZIONARE PLACUTA!!!

marți, 2 martie 2010

TRAILERE FILME PROPUSE PENTRU VOT

CASINO:



THE SPY NEXT DOOR:



THE MAN WHO STARE AT GOATS:

duminică, 28 februarie 2010

ASTAZI PE MOVIES ADDICTS-FILM ROMANESC(BINECUVANTATA FI INCHISOARE)

"BINECUVANTATA FI INCHISOARE" un film romanesc pe care marturisesc ca nu l-am vazut inca,urmand sa ma uit si eu odata ce l-am postat.Va astept cu pareri...Vizionare placuta!
www.cinemagia.ro spune: Filmul, bazat pe fapte reale, ne poarta in Romania sfarsitului anilor 1940 si inceputul anilor 1950, o Romanie stalinista unde regimul la putere incepe prigoana impotriva propriului neam si propriei credinte. Nicoleta, o tanara intelectuala romanca este arestata. Crima sa este dubla: ea face parte dintr-un partid politic de opozitie si este nepoata pe linie materna a lui Iuliu Maniu. In prima perioada a detentiei la Malmaison, eroina este interogata si torturata pana la extenuare, pana aproape de acea granita nevazuta intre viata si moarte. Regasindu-se singura in fata acestei insuportabile si interminabile suferinte, cand nimeni si nimic nu mai lasa sa se intrevada vreo speranta, Nicoleta descopera in adancurile misterioase ale firii puterea credintei. Intalnirea cu Dumnezeu ii da eroinei libertatea interioara si curajul sa se opuna si sa reziste monstruozitatii anchetatorilor. Ea reuseste sa-si apare nu numai convingerile politice ci si pe cele religioase. Cand suferi pana la limita suportabilului "poti sa mori sau poti sa-l gasesti pe Dumnezeu". Dar, din momentul cand Dumnezeu apare in viata celei care sufera, forta ei este fara margini... Dupa trei luni, Nicoleta este transferata la inchisoarea din Mislea, unde devine un exemplu de rezilienta si devotare pentru detinute. De acolo, ea este transferata la canalul Dunare-Marea Neagra... Dupa patru ani de detentie, este eliberata fara a fi niciodata judecata. Aceasta perioada grea de incercare nu a facut decat sa o transforme in figura de frunte a rezistentei si jertfei crestine romanesti si, prin extrapolare, a jertfei crestine universale.

luni, 22 februarie 2010

joi, 11 februarie 2010

Vizitatorii Movies Addicts au decis!

Rezultatul votului s-a pronuntat in favoarea filmului "Avatar" ca fiind cel mai tare film din istorie.Cele peste 600 mil de dolari incasate de producatori dau dreptate acestui rezultat.
Multumesc pentru voturile dumneavoastra...pentru ca parerea voastra conteaza!!!

marți, 2 februarie 2010

DAYBREAKERS

Asa cum am promis a venit randul lui DAYBREAKERS sa fie luat la "puricat".Sincer astept cu nerabdare sa il vad si promisiunea mea este ca in curand il veti putea viziona si dumneavoastra chiar aici pe blog.
Deocamdata trebuie sa ne facem macar o parere despre ce ar putea sa ne ofere acest film.Din prima ne putem da seama ca are un cast de exceptie:Willem Dafoe, Sam Neill, Ethan Hawke...pff misto nu? Regia este semnata de Peter Spierig, Michael Spierig.Daca nu va zic nimica inca aceste nume va zic eu la ce au mai lucrat si cu siguranta o sa ii recunoasteti:Undead / Morţii vii , The Big Picture.Sincer nici eu nu ii stiam pana nu m-am interesat, cu toate ca am vazut filmele lor.
Despre ce e vorba in film?...Ei bine suntem în 2019. O epidemie misterioasă a atacat Pământul, transformând majoritatea populaţiei în vampiri. Oamenii sunt acum o specie pe cale de dispariţie, transformaţi în pradă pentru hrana vampirilor de care sunt forţaţi să se ascundă.Parerea mea e ca nu iese din tiparul filmelor cu vampiri/zombies,dar cu siguranta protagonistii ne vor face sa uitam de rutina si sa stam in fotolii timp de 98 de minute cu sufletul la gura...sau cu mana dupa gatul iubitei(in functie de posibilitati :) )
Ca final de rewiew, incadrez filmul la un "must have" al cinematografiei, urmand sa ii acord o nota finala dupa vizionare.
STATI CU OCHII PE "MOVIES ADDICTS" SI IN CURAND VETI PUTEA URMARI FILMUL CHIAR AICI

luni, 1 februarie 2010

RECOMANDAREA SAPTAMANII-SHERLOCK HOLMES

Un film asteptat de toata lumea.Batranul Sherlock Holmes revine in forta sub ecranizarea lui Guy Ritchie.Se respecta tiparul misterelor cu care eram obisnuiti,cand e vorba de detectivul Sherlock.
Sherlock Holmes şi-a construit reputaţia dezlegând cele mai încâlcite enigme. Cu ajutorul doctorului John Watson, colaboratorul său de încredere, renumitul “detectiv consultant” a devenit indispensabil pentru descoperirea infractorilor de orice fel, bazându-se fie pe puterea sa de observaţie, pe deducţia sa infailibilă, fie, la nevoie, pe forţa pumnului.
Dar acum, deasupra Londrei se adună norii unei ameninţări cu care Holmes nu s-a mai confruntat până acum…dar pe care abia o aşteaptă.Mai multe descoperiti voi vizionand filmul.Eu ii acord nota 8.5/10, ramanand placut impresionat, de accea NU RATATI SUB NICI O FORMA filmul!!!

WHEN IN ROME

Dupa multe filme SF, actiune, groaza, e timpul pentru o comedie romantica.Ocupanta locului 3 din Box Office USA imi atrage imediat atentia.Veti vedea de ce spun acest lucru.Daca si filmul este la fel de savuros ca si traillerul inseamna ca am descoperit cu adevarat o comedie buna pentru intreaga familie.
Urmariti imaginile ce urmeaza!

EDGE OF DARKNESS (filmul de pe locul 2)

Mel Gibson revine in thrillerul Edge of Darkness, ocupand in aceasta saptamana locul 2 in box office USA.
Recomand filmul ca fiind perfect pentru o seara de luni, atunci cand vrei sa te relaxezi dupa o zi plina de munca.Deci vizionare placuta!

vineri, 29 ianuarie 2010

THE BOOK OF ELI

Cu siguranta asteptam cu totii un film nou cu Denzel Washington.The book of Eli ni-l prezinta pe acesta intr-o pelicula SF plina de actiune, controverse, ceea ce de altfel il caracterizeaza pe renumitul actor.
În viitorul nu foarte îndepărtat, la vreo 30 de ani după războiul catastrofal, un om străbate singur întinderile pustii ale ceea ce fusese altădată America.  Oraşe pustiite, şosele distruse, pământ pârjolit—tot ce-l înconjoară arată catastrofa care se petrecuse.  Nu mai există nicio urmă de civilizaţie, sau lege.  Drumurile aparţin unor bande de tâlhari care sunt în stare să omoare un om pentru pantofii lui, pentru o cană de apă, sau…chiar pentru nimic.   Dar ei nici nu se compară cu acest călător…
Deci e de urmarit, incasand pana acuma 60.7 milioane de dolari.Este disponibil in cinematografe, dar cu siguranta amatorii de torrente si de filme bune poseda deja o "copie a filmului".


LEGION

Un film pe care nu trebuie sa il ratati! Amatorii de filme horror cu siguranta se vor bucura de aparitia lui.
Cat despre plot...cred ca vorebeste de la sine: Un grup de straini calatoresc prin lumea lovita de terifianta apocalipsa biblica. Un restaurant devine ultima linie de aparare si salvare a omenirii, dupa ce strainii afla despre chelnerita ca este insarcinata cu... Mesia.
Ca deobicei va voi oferi posibilitatea de a urmari cateva imagini pentru a va face singuri o parere.
In functie de cum vedeti filmul va rog sa postati pareri.Sunt foarte curios ce impact va avea la public acest film.

 




AVATAR

Nu stiu daca mai e necesara o descriere a filmului care a facut furori in toate cinematografele de pe mapamond.Jake si Neytiri si-au spus povestea lor de dragoste, poveste de dragoste imbibata din plin cu scene de lupta si de stiintifico-fantastic, strangand pentru regizorul si producatorii care i-au creat nu mai putin de 552 mil de dolari.Publicul a facut ca acest film sa urce pe primul loc in topul filmelor cu cele mai mari incasari, un atu fiind cu siguranta modul 3D de a viziona pelicula.

 

Box Office USA

USA Weekend Box-Office Summary
week of 22 January 2010
Rank Title Weekend Gross
1 Avatar (2009) $34.9M $552M
2 Legion (2010) $17.5M $17.5M
3 The Book of Eli (2010) $15.7M $60.7M
4 Tooth Fairy (2010) $14M $14M
5 The Lovely Bones (2009) $8.42M $31.2M
6 Sherlock Holmes (2009) $6.63M $191M
7 Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel (2009) $6.4M $204M
8 Extraordinary Measures (2010) $6.01M $6.01M
9 It's Complicated (2009) $5.81M $98.3M
10 The Spy Next Door (2010) $4.58M $18.5M